Zakelijk tekenen door Ontwikkelzin

Ontwikkelzin brengt zichtbaar beweging in organisaties door middel van:

Ik versterk en begeleid besturen en managementteams bij cultuurverandering en organisatieontwikkeling. Mijn aanpak is coachend, stimulerend en creatief te noemen. Ik bewandel graag de ongebaande paden, speel soepel in op wijzigende omstandigheden en kom met vernieuwende ideeën. Daarbij maak ik gebruik van creatieve werkvormen, praatplaten en procestekeningen om betrokkenen op een nieuwe manier te laten kijken naar het (samen)werken aan de te behalen doelen.

Als loopbaancoach begeleid ik leidinggevenden en professionals met loopbaanvragen. Ik geloof erin dat je voor een belangrijk deel zelf invloed hebt op de toekomst. Daarom stimuleer ik je zelf de regie te nemen, een open houding te hebben en kansen te zien en te pakken.

Mijn kwaliteiten om te luisteren en te verbinden zet ik niet alleen in als adviseur, procesbegeleider en coach, maar ook voor visuele verslagen en praatplaten bij verschillende opdrachtgevers. Hierbij staan vaak thema’s als leiderschap, innovatie, kwaliteit en ontwikkeling centraal. 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Ik kom graag langs voor een kopje koffie. Wie weet spreek ik je snel!

Hartelijke groet,
Saskia
06-25066776
Saskia@ontwikkelzin.nl